Bara 5 dagar kvar!!


Hejsan svejsan!!!

Tänkte bara påminna om att det bara är 5 dagar kvart till den stora dagen!! Dvs. kanelbullens dag!!!

Just nu är det 21 personer som anmält att de kommer och några som säger att de kanske kommer. Men vi vill att det kommer fler roliga människor. Speciellt såna som inte går i NV1D eftersom föreningen just nu består utav 96 % från den klassen! Så som vi sagt tidigare REKRYTERA!!!

Nu till lite info om lördagen. Vi kommer hålla till i en lokal vid Skanstull. Den kostar 200 kr att hyra så alla måste lägga ut 10 kr var. Inte speciellt mycket om man tänker på hur roligt vi kommer ha det! Man ska själv ta med sig den drickan man vill ha. Men vi bakar bullarna gemensamt och alla kommer troligtvis behöva ta med sig någon ingrediens. Men vi återkommer till det vid ett senare tillfälle.

Den preliminära tiden just nu är kl. 17:00 vid Skanstulls tunnelbanestation, men tiden kan ändras.

På "mötet" så kommer vi dels baka kanelbullar och ha roligt, men vi kommer även gå igenom lite praktiska saker, som vad vi vill göra, hur ofta vi ska träffas osv.... Något som är väldigt välkommet är förslag på vad vi ska göra. Det finns redan väldigt många idéer men ju fler desto bättre! Så därför uppmanar vi alla att skicka ett mail ([email protected]) med förslag på roliga saker!

Det var allt just nu!

Ha det gött!!

XDXD

Kommentarer
Postat av: Lisa

Måste medlemmarna gå på kärrtorp? :/



Ha det! :)

2008-09-30 @ 15:41:49
Postat av: Moa

Svar till Lisa:

Ja. I alla fall den här gången, eftersom det är första mötet och vi ska gå igenom massa saker. Men eventuellt så kan man bjuda in personer utifrån någon enstaka gång om alla andra tycker det är okej :)



Puss puss

2008-09-30 @ 17:45:50
URL: http://moaoffrell.bilddagboken.se
Postat av: simon

in need of a lokal!!

2008-09-30 @ 19:18:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0